5. rész - Újra Led Zeppelin és Rock

Submitted by fz on

2007 tavaszán egy este éjfél tájban felhívott a mobiltelefonon Répási István(Répa) az Egyesült Államokból. Elújságolta, hogy megtalált a Neten és jelentkezik. Innen Répa és köztünk rendszeressé vált a kapcsolat és elkezdtünk egy új repertoárt tervezni.

Ennek kapcsán elővettük a múltból a jó öreg Led Zeppelint és elkezdtük őket próbálni. Dollmayer Gábor is jelentkezett, hogyha lehetne ő is beszállna a zenekarba, így ebben a félévben elkezdtük próbálni a Zep számokat. Az énekes ugyanakkor problémás volt, de Gábor hozott egy srácot Hatlaczky Ferencet. Feri képzett énekes, rutinos fellépő és meglehetősen nagy repertoárral rendelkezik.

Lement két koncert. Feri jó énekes, mi a számokat jól játszuk. Az eredeti elképzeléshez képest nem csak Led Zeppelin, hanem más előadók, például ZZTop, Pink Floyd számokat is nyomunk, próbálunk, de nyitottak vagyunk új darabok megtanulkása felé is, mindegy hogy milyen csak mindannyiunknak tetszen és zúzzon!

2009 nyarán a Zenekar és Feri között felbomlott az eddigi közös munkakapcsolat. További sok sikert kívánunk a Beer Brothers-nek.

2010 tavaszán Igaz Tibi beszállt egy Peter Gabriel, YES és hasonló számokból álló projektbe, amiből már "csak" az énekes hiányzott.

2010 őszén Laci kiment Spanyolországba zenélni, Gábor lemondta a zenélést egyéb gondjai miatt. Így a progresszív projekt abbamaradt. Én elmentem a Pedig az Icának Tetszik Blues Band-be basszusozni, de ez egy másik történet.

Az 50. születésnapomon tartottunk egy As - Pedig az Icának Tetszik közös koncertet, ahol csak Zeppelin számokat játszott az AS.